Konkurs 1000 banerów dla każdego

1. Nasza skromna Firma postanowiła rozdać aż 1000 banerów na początku budowy platformy ze względu na chęć zaktywizowania wszystkich partnerów do działania . im większa aktywność partnerów projektu tym większa będzie korzyść bycia jej uczestnikiem, tj.więcej ogłoszeń, więcej zleceń, większa wymiana informacji.
    W razie dużego powodzenia konkursu planujemy następne konkursy z darmowymi pakietami wizytówek dla klientów oraz darmowymi stronami internetowymi.
    Każdy z pierwszych tysiąca   partnerów  grupy “Centrum Szybkich Usług”, kto spełni warunki z punktu 2. otrzyma bezpłatnie baner reklamowy o wymiarach dwa metry na metr.

2.  Żeby spełnić warunki naszego rozdania należy sprawić aby:
    3 znajomych z branży budowlanej zarejestrowało się na naszej stronie wpisując wasze imię i nazwisko jako osobę polecającą

5- krotnie skomentować dowolny wpis na wspólnej grupie lub umieścić trzy ogłoszenia na stronie internetowej https://www.csu-polska.pl/ w zakładce giełda ogłoszeń (szukam, kupię, sprzedam, odstąpię, zlecę, przyjmę , zlecenie, wynajmę, inne) – do wyboru

Potwierdzenie tych dwóch zdarzeń wysłać na nasz mail biuro@csu-polska.pl z prośbą o kontakt w celu ustalenia co ma być zawarte na tym banerze reklamowym.

3.   Każdy zwycięzca banera  ma prawo umieścić dowolną treść i grafikę, wysłaną na powyższy adres. umieszczenie treści i grafiki wysłanej przez partnera  są również bezpłatne. za grafikę i treść odpowiada zlecający. Gdyby  ktoś  uznał że  chce skorzystać z usług naszego grafika, należy wpłacić na konto firmy metrone, nr 57 1020 3541 0000 5302 0330 9812 …. kwotę  30 pln na poczet  pracy i konsultacji grafika. w tytule przelewu należy wpisać imię i nazwisko i przesłać potwierdzenie przelewu. W każdym przypadku należy wpłacić opłatę za kuriera w wysokości 19 pln
  4. Jeżeli ktoś potrzebuje baner o większym metrażu, należy za każdy kolejny metr  zaprosić do naszej platformy dwóch kolejnych znajomych z branży budowlanej oraz dokonać kolejnych trzech wpisów na wspólnej grupie facebook lub umieścić  trzy ogłoszenia na stronie internetowej https://www.csu-polska.pl/  w zakładce giełda ogłoszeń (szukam , kupię , sprzedam , odstąpię, zlecę przyjmę zlecenie, wynajmę, inne) – do wyboru i potwierdzić to zdarzenie również  droga mailową biuro@csu-polska.pl  w przypadku braku powyższych czynności można również  dopłacić  19 pln za każdy 1m2 banera,
  5. Każdy ma możliwość zamiany banera fizycznego na reklamę na naszej głównej stronie https://www.csu-polska.pl/ lub na podstronie giełda ogłoszeń przez okres jednego miesiąca. w takim celu należy wysłać informację o chęci zamiany banera na wirtualny  na mail firmowy oraz należy nie wpłacać 19 pln  za usługę kurierską. kolejka liczy się według kolejności zgłoszeń. warunki dotyczące treści i grafiki analogicznie jak w punkcie trzecim.

ZESPÓŁ CENTRUM SZYBKICH USŁUG ŻYCZY WSZYSTKIM MIŁEJ ZABAWY

Rejestracja